{
Despre noi
}

You can create team page easily using below boxes. They look basic though, but do their job. You can make them more exciting though , more styles of  this component can be seen on flipbox page here.

In ziua de azi , suntem atat de preocupati cu lucrurile de zi cu zi incat nu reusim sa petrecem prea mult timp in bucatarie. De cate ori v-ati dorit sa savurati o prajitura sau un tort facut “ ca la mama acasa “? Cu ingrediente naturale , fara gust artificial? Desi ne dorim ceva convenabil si rapid, cu totii stim cat de importanta este sanatatea noastra.
Noi, Cofetaria Stefy & Alex Sweets, situata in Popesti – Leordeni, stim ce inseamna toate aceste lucruri si punem pret pe ingrediente 100 % naturale.
Ingredientele pe care le folosim sunt cele clasice: unt, oua, frisca naturala, nuca , de aceea gustul dulciurilor noastre este unul special.
Retetele noaste sunt autentice , asa cum le gaseam pe vremea copilariei, iar produsele realizate in laboratorul propriu.

Asa ca…

Lasa totul pe mana noastra si bucura-te de gustul sublim al torturilor si prajiturilor comandate , alaturi de cei dragi !

Torturi, prajituri , cozonaci .. nicio cerinta nu este prea mare !

Stefy & Alex Sweets. Pentru o viata mai dulce !

null

Cristina

SOTIA

Numele cofetariei provine de la cele doua fiice ale noastre , Stefania si Alexandra care ne-au sustinut in acest proiect, care iata, a devenit realitate.

null

GEORGE

SOTUL COFETAR

Ma bucur ca sunteti curiosi sa aflati cine suntem. Sunt George – sotul cofetar si impreuna cu Cristina, sotia mea am hotarat ca in viata trebuie sa ai curajul sa faci ceea ce iti place cu adevarat.

DIPLOME SI CERTIFICARI

SI DACA V-A PLACUT DE NOI, SPUNETI-LE SI PRIETENILOR !

AICI NE PUTETI GASI !